Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Λεοζίνιο: " Έπρεπε να χάσω δύο μισθούς για να μείνω στον Πανσερραϊκό"

Δηλώσεις για το διαζύγιο του με τον Πανσερραϊκό έκανε στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" ο Βραζιλιάνος Λεοζίνιο που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλονή και άφησε αιχμές για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν: "Στον Πανσερραϊκό ήμουν απλήρωτος τους δύο τελευταίους μήνες και με ενημέρωσαν πως για να παραμείνω στην ομάδα πρέπει να χάσω αυτούς τους δύο μισθούς. Εγώ φυσικά δεν δέχτηκα γιατί όταν αγωνίζεσαι πρέπει και να πληρώνεσαι. Η συμπεριφορά τους ήταν τουλάχιστον αντι-επαγγελματική".

ΣΧΟΛΙΟ: Υπάρχουν και χειρότερα...Για ρώτα και τους συναδέλφους που θα βρεις στην Καλλονή!

5 σχόλια:

  1. καιεμας ρε λεοζινιο μας εκοψαν τεσσερις μισθους αλλα συνεχιζουμε να δουλευουμε,καποιοι ειναι ανεργοι για αυτο να λες ενα ευχαριστω που τα πηρες σχεδον ολα τα χρηματα σε περιοδο κρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ . ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , TA ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Μ..... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ . ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ . ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΓΑΝΤΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να παρακαλάτε και να εύχεστε να μην πέσουμε με την καλλονή στο κύπελλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala re plaka kanete??? de milame gia diakanonismo,milame gia xarisma,oute milame gia epomeno meiwmeno mistho,perikopes klp...tha mporouse o peroukas na diapragmateutei to kainourio sumvolaio,an xanaupegrafe,alla oxi kai na xarisei ta dedouleumena...einai san tou leei sikw kai fuge...ti einai o leozinho??? serraios pou irthe na paixei gia tin psixi tis manas tou???kai na xarizei lefta ston perouka???? autin tin stigmi exoume omada gia g' ethniki,ki emeis katigoroume ton leozinho???kai de me noiazei pou pige..auto as to skeftotan o idios!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν καταλαβα δηλαδη γιατι την κριση πρεπει να την πληρωσουν οι εργαζομενοι. που ηταν και ο μονος παικτης που προσπαθησε μεχρι το τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή