Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

"Καθαρίζει" η ΟΥΕΦΑ...


Από τη στιγμή που η ελληνική αθλητική δικαιοσύνη καθυστερεί να βγάλει απόφαση όσον αφορά τις τιμωρίες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, η ΟΥΕΦΑ φαίνεται πως παίρνει την υπόθεση στα χέρια της. Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός NovaΣΠΟΡ FM, ο Ολυμπιακός Βόλου δε θα συνεχίσει την πορεία του στο Europa League, αφού το αρμόδιο όργανο της UEFA αποφάσισε τον αποκλεισμό του απ’ όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η σχετική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (10/8) ή την Πέμπτη (11/8), ενώ τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου στα play offs του Europa League, για τα παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα πάρει η Ντιφερντάνζ, την οποία απέκλεισε η ομάδα της Μαγνησίας στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από το ραδιοφωνικό σταθμό, η απόφαση της UEFA δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, ανεξάρτητα από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ή την ενδεχόμενη δικαίωση του συλλόγου στα ελληνικά πολιτικά δικαστήρια.
Από τον Βόλο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί την φημολογία περί αποκλεισμού του συλλόγου «ανασφαλή» και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί αύριο (10/08) στην έδρα της ΟΥΕΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου