Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

To "PesToAgoriMou" πήγε Ποροϊα...

Επιστρέφοντας στον τόπο της προετοιμασίας επί εποχής Ντένταρι, ο Πανσερραϊκός βρίσκετε από τη Δευτέρα στα Ποροϊα εκεί όπου για περίπου 14 ημέρες θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Σε μια τοποθεσία η οποία σε υψόμετρο ξεπερνά μόλις τα 300 μέτρα, υπό τη σκιά του όρους Μπέλες και με την αύρα της λίμνης Κερκίνης οι 23 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή προσπαθούν καθημερινά αφενός να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση με τις πρωινές επίπονες προπονήσεις και αφετέρου να αφομοιώσουν την τακτική του Γιόσου Ουρίμπε το απόγευμα. Το "pestoagorimou" βρέθηκε στο...άντρο του Πανσερραϊκού και ακολούθησε τους "ερυθρόλευκους" από το ξενοδοχείο που βρίσκετε στα Κ. Ποροϊα μέχρι το γήπεδο του Διγενή Άνω Ποροϊων εκεί όπου γίνονται καθημερινά οι προπονήσεις μέσα σε ένα μαγευτικό καταπράσινο τοπιό και υπό την άριστη φιλοξενία των ανθρώπων της τοπικής ομάδας. Ακολουθούν κάποια βίντεο ενώ αργότερα θα υπάρχει και φωτορεπορτάζ από την προπόνηση.
Μια διαδρομή έξι περίπου λεπτών κάνουν καθημερινά Χ 4 φορές οι παίκτες του Πανσερραϊκού για να πάνε από το ξενοδοχείο στο γήπεδο αλλά..."πρασινίζει" το μάτι τους! Παρακολουθήστε την...
 Aρκετές ασκήσεις περιλαμβάνει το μενού της προπόνησης από τον Σάκη Παντελίδη...
 
Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κοτσαμπασίδη...

Δράση στο απαραίτητο διπλό, λίγο πριν το τέλος της προπόνησης...
 Δούλεψαν αρκετά στα τελειώματα των φάσεων οι "ερυθρόλευκοι" με τον Βρούτσινα να βρίσκει συνεχώς δίχτυα...
 Πολύ δουλειά πάνω στην τακτική από τον Ουρίμπε που δε σταμάτησε να φωνάζει και να δίνει οδηγίες στους παίκτες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου