Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα Λάρισας, Πανσερραϊκού από Βοιωτό βουλευτή...

Το θέμα της κατάληψης των θέσεων του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, εφόσον αυτοί υποβιβαστούν, από Λάρισα και Πανσερραϊκό έχει ανάψει φωτιές σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας σε σημείο που οι Βοιωτοί το πήγαν μέχρι τη Βουλή! Ερώτηση προς τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κατέθεσε προχθές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Τόγιας στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Με αυτή ο Βουλευτής Βοιωτίας ζητάει την εφαρμογή των διατάξεων του ΚΑΠ για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στη Σούπερ Λίγκα, αντικαθιστώντας τον Βόλο και την Καβάλα. Στην ερώτηση αναφέρεται: «Ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και οι διατάξεις του ν. 2725/99 είναι σαφείς, ως προς το δικαίωμα συμμετοχής των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα.  Επειδή οι αθλητικοί δικαστές που αποφάνθηκαν για τις ομάδες που πρέπει να βρεθούν στη Football League, όρισαν στην ουσία και τους αντικαταστάτες τους, καθώς στο σκεπτικό τους δεν αναφέρουν απλώς ότι οι σύλλογοι υποβιβάζονται στην κατώτερη κατηγορία, αλλά ότι καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι ομάδες που υποβιβάζονται, είτε βάσει της προκήρυξης είτε βάσει άλλης απόφασης, δεν έχουν δικαίωμα προαγωγής σε καμία περίπτωση, για την περίοδο που υποβιβάστηκαν.
Οι προαγόμενες δε ομάδες προέρχονται από τον πίνακα κατάταξης του πρωταθλήματος που έληξε, της αμέσως κατώτερης κατηγορίας και με σειρά κατάταξής τους.
Ερωτάται ο υπουργός: Πως προτίθεται να διασφαλίσει την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων που ορίζουν σαφώς, το ποιες ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα;

πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου