Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Eλεύθερος ο Βοζίκης

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Χρήστος Βοζίκης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό. Ο 21χρονος τερματοφύλας του οποίου το συμβόλαιο έληγε το 2012 είχε αποκτηθεί από τον Πανσερραϊκός ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις Σέρρες, στη θέση του, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά αγωνιζόταν με την ομάδα Νέων. Πέρυσι δόθηκε δανεικός στον Μέγα με τον οποίο έκανε κάποιες συμμετοχές στη Football League2 αλλά τον Γενάρη επέστρεψε και συνέχισε να προπονείται με τον Πανσερραϊκό μέχρι και πριν από λίγες ημέρες. Άλλωστε από τη στιγμή που αποκτήθηκαν 3 τερματοφύλακες και με δεδομένη την παρουσία του Μπίμπη στην ομάδα Νέων ήταν δύσκολο να παραμείνει παρά τα πλούσια προσόντα του.

3 σχόλια:

  1. Den dextike na ginei manager tou o Stamtsios gi ayto to steilane to paidi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως το "παιδι" ηταν "μαλωμενο" με την προπονηση; λεω εγω που δεν ξερω πολλα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδικά αν ήταν "μαλωμένο" το "δικό μας παιδί" με την προπόνηση, έπρεπε να πάρει ατζέντη τον κ. Στάμτσιο. Να χει σίγουρο το συμβόλαιο με την ΠΑΕ. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή