Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Προετοιμασία στο Λαϊλιά για τον Γάζωρο-Προπονείται ο Κωνσταντινίδης

Στον Λαϊλιά βρίσκετε από χθες η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου προκειμένου να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει την ομάδα για την Football League2 όπως ακριβώς την φαντάζετε. Σε μια τοποθεσία σε υψόμετρο 1.500 περίπου μέτρων και φυσικά μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη των Σερρών, οι παίκτες της ομάδας συνάντησαν χθες το ιδανικό κλίμα. Θερμοκρασία 14 βαθμών, βροχή και...όρεξη για χιλιόμετρα να έχουν καθώς ο Παναγιώτης Διλμπέρης είναι έτοιμος να "βγάλει το λάδι" των παικτών του. Οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο της Ορεινής το οποίο περιποιήθηκαν οι...ειδικοί της ομάδας προκειμένου να μπορεί να γίνει πιο εύκολα η δουλειά του προπονητή και των παικτών ενώ είναι άψογη και η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας και του χωριού.
Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει και ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης ως...φιλοξενούμενος αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί εφόσον μπορέσει και ξεπεράσει κάποια προσωπικά ζητήματα. Το Σάββατο υπάρχει φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου στο γήπεδο της Ορεινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου