Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

"To πρωτάθλημα ξεκινάει μετά την 5η αγωνιστική..."

Ακόμα και αν όλα πάνε καλά και ο Πανσερραϊκός αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκ τότε το ξεκίνημα της σαιζόν αναμένεται να μοιάζει πάρα πολύ με αυτό της σαιζόν που ολοκληρώθηκε. Τι είχε γίνει τότε; Το πρωτάθλημα για τους "ερυθρολεύκους" βάση των δηλώσεων που γινόταν ξεκινούσε μετά την 4η αγωνιστική λόγω του δύσκολου προγράμματος που είχε τη μια μεγάλη ομάδα μετά την άλλη. Είδατε το πρόγραμμα της ομάδας Β;

1η Αγωνιστική
Α.Ε.Κ. - ΟΜΑΔΑ Β

2η Αγωνιστική

ΟΜΑΔΑ Β - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
3η Αγωνιστική
Ο.Φ.Η. - ΟΜΑΔΑ Β
4η Αγωνιστική
ΟΜΑΔΑ Β - ΑΡΗΣ
5η Αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΜΑΔΑ Β

4 σχόλια:

  1. Αν έχεις ομάδα, μαζεύεις από 3-6 βαθμούς στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Αν έχεις αυτό που προπονείται στα Πορόϊα, αρκείσαι στα έσοδα από τα τηλεοπτικά και τα εισιτήρια των "γενίτσαρων" και των φίλων τους στις 7-8. Το ίδιο έργο σε επανάληψη, αλλά χωρίς θεατές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ολα πανε κατ'ευχην καλα..και εχεις κανει εσυ ολα αυτα που πρεπει για μια ομαδα super leage..βαζοντας φυσικα το χρονο που θα σου δωθει να κανεις και να προετοιμασεις ομαδα..παμε με την σειρα..Αεκ..σημερα βγηκε αποφαση οτι για να βγουν δελτια των νεων μεταγραφων πρεπει η Αεκ να τακτοποιησει εκκρεμοτητες 850000 ευρω..πες χαμενο..Οσφπ..θες δεν θες χαμενο..ΟΦΗ..τον κερδισες σε πλειφ οφ ανοδου..ακομη ψαχνει αν θα τα βρει με τον Αναστοπουλο καθωςμιλαει με 2 πλευρες.. αν αυτος ειναι ποιο μαγκας και εχει κανει καλυτερες μεταγραφες και ομαδα μαγκια του οχι δικια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λέω να μαζέψουμε 15 βαθμούς με τέρματα 25-0 ,αν δεν σε πειράζει βεβαίως.Και αν δεν θες τις επαναλήψεις πάνε μια εκδρομή να διασκεδάσεις, δεν σε επιβάλει κανείς να έρθεις στο γήπεδο. Ο καθένας όπου του αρέσει και όλοι αγαπημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρης..τον κερδισες περσι γιατι οχι και φετος..σιγουρα εχει καλυτερο προπονητη..και Παο θες δεν θες με οτι χαλια εχει θα σε παρει θεωρητικα..!!αν εσυ κανεις ομαδα μεσα απο τις επιλογες που μπορει να διεκδικει αποτελεσματα οπου και να παιζει..ειναι πολυ καλο να πεσεις εξω στους υπολογισμους..αφου εχει επελθει η καθαρση μεσω των αποφασεων που ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ..!!ειδωμεν,,!!απλα κανε εσυ το αυτονοητο..μια ομαδα σοβαρη super leage..γιατι μπορει ετσι να φαινεται αλλα εμεις εχουμε το προβαδισμα σε χρονο αν ολα φυσικα πανε καλα!!απο καθε παιχνιδι προσπαθεις να παρεις κατι οταν εχεις κανει εσυ το καλυτερο για την ομαδα..και δεν σε παρεξηγει κανεις..ΑΠΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ..!!!!ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ SUPER LEAGE..ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ..ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή