Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ήττα στην Ελευθερούπολη, κακή εμφάνιση και προβληματισμός

Ακόμα μια ήττα, ακόμα ένα παιχνίδι που κράτησε το μηδέν...στην επίθεση, ακόμα μια πολύ κακή εμφάνιση από τον Πανσερραϊκό που συνεχίζει να προβληματίζει και με αντιπάλους μικρότερων κατηγοριών. Οι "ερυθρόλευκοι", υπό το βλέμμα και του Πέτρου Θεοδωρίδη που μόνο καπνούς δεν έβγαζε με αυτά που είδε στον αγωνιστικό χώρο, ηττήθηκαν με 2-0 στην Ελευθερούπολη από τον τοπικό Ορφέα, ομάδα Δ΄ Εθνικής. Βέβαια μπορεί κατά πλειοψηφία να έπαιξαν "ρεζέρβες" της ομάδας αλλά αυτό φυσικά δεν αποτελεί καμία δικαιολογία γιατί οι παίκτες ανήκουν στο ρόστερ μια ομάδας Football League που ευελπιστεί αν δικαιωθεί να παίξει και στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο οι εμφανίσεις τους μόνο αισιοδοξία δεν αποπνέουν, το αντίθετο μάλιστα. Με εξαίρεση τους Αντώνη Τσαούση και Δαμιανό Τριανταφύλλου που ξεχώρισαν αλλά και τον Γκόμεζ που έδειξε πολύ θετικά δείγματα γραφής οι υπόλοιποι κινήθηκαν κάτω του μετρίου. Όσο για το επόμενο φιλικό είναι το Σάββατο με τον Αγροτικό Αστέρα και ίσως είναι...καθοριστικό!
Για τον Πανσερραϊκό αγωνίστηκαν οι Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Παϊζάνος, Κονέ, Μουσικάκης, Σουάρεζ, Κόντος, Γκόμεζ, Γκουέϊ, Βρούτσινα ενώ ως αλλαγή πέρασαν οι Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Βουτσιάς και Γιαννόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. τετοια ομαδα θελανε.ξενοι ανυπαρκτοι.προπονητης που σιγουρα ηταν προπονητης σε καμια ομαδα χαντμπολ.και σερραιοι παιχτες που επειδη ειχαν καποιο να τους σπρωξει μπηκαν στην ομαδα.ετσι την κατεντησε ο κυριος πετραν την ομαδα.ας τα λουστουμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή