Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση με τους προπονητές των ακαδημιών ζήτησε ο Ουρίμπε

 Είναι γνωστό πως ο Ισπανός προπονητής του Πανσερραϊκού λατρεύει να ασχολείται με τους μικρούς ποδοσφαιριστές για αυτό και άλλωστε στην Ισπανία κάθε καλοκαίρι διοργανώνει και camp.
Στόχος του είναι να μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε αυτούς και επηρεασμένος από τη φιλοσοφία που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη και θέλει τα τμήματα υποδομής να ακολουθούν τα συστήματα και τον τρόπο λειτουργίας της πρώτης ομάδας, θα έχει την Παρασκευή συνάντηση με όλους τους προπονητές προκειμένου να συζητήσουν πως θα μπορέσουν να εφαρμόσουν όλο αυτό το πλάνο. Μάλιστα ο Ουρίμπε έχει ήδη βρεθεί 2-3 φορές στις προπονήσεις των ακαδημιών και αυτή του η κίνηση φανερώνει όρεξη για δουλειά και ότι δε βλέπει τον Πανσερραϊκό σαν κάτι παροδικό αλλά θέλει να έχει αποτέλεσμα σε βάθος. Μακάρι να βρει τον χρόνο να το κάνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου