Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Βελτιωμένος...αλλά θέλει δουλειά ακόμα - Φιλικό με Καλλονή το Σάββατο

Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση του Πανσερραϊκού στον Εύοσμο καθώς οι "ερυθρόλευκοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Κάνοντας μια εμφάνιση καλύτερη από τα προηγούμενα φιλικά οι παίκτες του Γιόσου Ουρίμπε έδειξαν βελτιωμένη εικόνα σε γενικές γραμμές αλλά όπως ειπώθηκε αμέσως μετά το τέλος και από συνεργάτες του Ισπανού τεχνικού, υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι η ομάδα να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα και για να γίνει βέβαια αυτό θέλει δουλειά από όλους. Ο Πανσερραϊκός βρέθηκε πίσω στο στορ στο 32' μετά από γκολ του Πετρίσεβιτς αλλά λίγα λεπτά αργότερα σκόραρε ο Βουτσιάς και ισοφάρισε σε 1-1.
Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίστηκαν με τους Γουμάγια, Περπερίδη, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκη, Παϊζάνο, Παντελιάδη, Τριανταφύλλου Κ, Τσαούση, Στεφανίδη, Γκόμεζ, Βουτσιά ενώ ως αλλαγή μπήκαν οι Κυριακίδης, Βρούτσινα, Γκουεϊ, Κόντος. Δεν αγωνίστηκαν οι Κουτζαβασίλης και Τριανταφύλλου Δαμιανός που συμπλήρωναν τη 18αδα ενώ πέρα από αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ντα Κόστα, Ορφανός, Ανάκογλου, Ασλανίδης αλλά και ο Μιλένκοβιτς που επιστρέφει σήμερα από τη Σερβία.
Εν τω μεταξύ όπως ανακοίνωσε η Καλλονή, το Σάββατο στις 20:00 θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης τον Πανσερραϊκό και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μια ομάδα αρκετά ενισχυμένη για το πρωτάθλημα της Football League ενώ απέναντι τους θα βρουν τους Λεοζίνιο και Σκάγκλια. Την Τετάρτη αναμένεται να δοθεί φιλικό και στην Αναγέννηση.

1 σχόλιο:

  1. Το να σαι πίσω στο στορ δεν πειράζει και τόσο αλλά το να σαι πίσω στο σκορ είναι κομματάκι άχαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή