Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ήρθε στις Σέρρες ο Γέσιτς

Παίκτης του Πανσερραϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ιβάν Γέσιτς καθώς ο 29χρονος Σέρβος έφτασε στις Σέρρες προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ και μάλιστα βρέθηκε και στην προπόνηση. Ο Γέσιτς που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό χαφ αλλά και στη κορυφή της επίθεσης είναι ο 4ος στη σειρά παίκτης που κάνει φέτος το...δρομολόγιο, Εύοσμος-Σέρρες, μετά τους Στεφανίδη-Κονέ-Γκόμεζ. Τα τελευταία 2,5 χρόνια είχε 39 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα του Αγροτικού ενώ από το 2007 μέχρι τον Γενάρη του 2008 αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σερβίας με τη φανέλα της Βοζντόβακ με την οποία είχε 14 συμμετοχές και 1 γκολ και νωρίτερα έχει παίξει στη Ραντνίτσκι και στην Γιαβόρ. Το μόνο πρόβλημα που φυσικά εξ αρχής είχε σε γνώση της η ΠΑΕ είναι ότι ο παίκτης πριν 3 μήνες έκανε εγχείρηση χιαστών και σε περίπου 3-4 εβδομάδες θα είναι σε θέση να ακολουθήσει κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Μια γεύση από τον Γέσιτς από παιχνίδια του στη Σερβία...

Δύο από τα φετινά του γκολ κόντρα στη Βέροια...

1 σχόλιο:

  1. βλεπω θεοδωριδη συνεχιζεις να περνεις παιχτες απτις ''στημενες'' ομαδες.οπως πηραμε τοτε τον ανταντο μετα τα λαθη του στο ματς με τα γιαννενα που κερδισαμε ανετα,τον παντελιαδη μετα την ανετη νικη μας στα μπαραζ με τον πιερικο.μπραβο μπραβο συνεχιστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή