Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Από Δευτέρα...

Eκδικάστηκε από το Διοικητικό Εφετείο η προσφυγή του υπουργείου Πολιτισμού κατά της απόφασης με την οποία είχε μπλοκαριστεί η αντικατάσταση στη Σούπερ Λίγκα των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας από άλλες ομάδες. Στη διαδικασία έγιναν παρεμβάσεις από τη Σούπερ Λίγκα, η οποία ζήτησε την επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης απόφασης μέσω του νομικού της συμβούλου, Γιάννη Οικονομάκη, αλλά και από τον Λεβαδειακό, που υποστήριξε την πλευρά του Υπουργείου Πολιτισμού, αφού αν αρθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εξεταστεί ο φάκελός του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Πάντως, οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν από τη Δευτέρα και μετά, καθώς στις τρεις πλευρές δόθηκε προθεσμία προκειμένου τη Δευτέρα να υποβάλουν υπομνήματα κι εν συνεχεία το Διοικητικό Εφετείο θα συνεδριάσει και θα εκδώσει την απόφασή του.
Aπο πλευράς Πανσερραϊκού ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, Γιώργος Παναγόπουλος, είπε πως οι "ερυθρόλευκοι" απλά περιμένουν τις εξελίξεις. Ότι ήταν να κάνουν το έκαναν...

πηγή: soccerplus.gr

9 σχόλια:

  1. Ξέρει τι έκανε ο πρόεδρας-προπονητής.
    Φέτος στην Β'Εθνική υπάρχουν πολλά διαλυμένα σωματεία, άρα δεν γίνεται να μην μπει στα πλέι-οφ.
    Ξέρει ότι θα παίξει Β' και θα μας λέει μετά κοιτάξτε σας ανέβασα πάλι Σου-Λιγκ.
    Ακόμα μία βαρετή Πανσερραική χρονιά φέτος δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω παλι νομιζω οτι μπορει η αγαπη καποιων για την ομαδα να ειναι δεδομενη και χωρις κανεις να θελει να το αμφισβητηση.Το θεμα ειναι ομως αυτη η συνεχισει του κλιματος του περσινου μονο κακο κανει στην ομαδα και στον κοσμο οπως και τον κουραζει.Γι αυτο καλη η κριτικη να γινεται αλλα να μην εχει εγωιστικα στοιχεια μονο και μονο για να μην μας κατηγορισει κανεις οτι δεν 'μιλαμε' και κανατε πισω.Η διαφορα του φιλαθλου-οπαδου του Πανσερραικου απο τον οργανωμενο ειναι οτι ο φιλαθλος οπαδος ενδιαφερεται για την ομαδα και μονο ενω ο ο οργανωμενος εκτος απο την ομαδα ενδιαφερεται και για το ονομα του συνδεσμου του.Ολοι ξερουμε και καταλαβαινουμε πολλα αλλα πρωτα πρεπει να κοιταμε το συμφερον της ομαδας!Ο Πανσερραικος ειναι ενας κι αυτο δεν αλλαζει γι αυτο ας αναθεωρησουν καποιοι για το τι ειναι καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AA!και γι καποιων που νοιωθει Πανσερραικος καμια χρονια δεν ειναι βαρετη!Εκτος και αν δεν ισχυει για καποιους το συνθημα'Σερρες θυμισου στα δυσκολα μαζι σου'.Για να ξερουμε οχι τιποτα αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που κάνετε τώρα τι είναι ? αυτό που λέει ο Βαβαλης , να γυρίσει το κλίμα.
    ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ είμαι , δεν είμαι λαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπροστά από το όνομα σου (Πανσερραικος), ξέχασες να βάλεις το Π.Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά απαιτώ ΣΕΒΑΣΜΟ από κάποιον όταν πληρώνω ένα προιόν, και όχι κοροιδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρωτον δεν ακουστηκε ποτε συνθημα Σερρες θυμησου στα δυσκολα μαζι σου τα τελευταια 30 χρονια που παω γηπεδο. ακουστηκε το οεοεοε μαζι σου και στα δυσκολα Πανσερραϊκε και το Σερρες θυμησου μια ζωη μαζι σου. επισης, φιλαθλους ο Πανσερραϊκος εχει παρα πολλους που αγαπανε παθολογικα την ομαδα, αλλα οπαδους εχει μονο τους οργανωμενους. οπαδος σημαινει συγκεκριμενα πραγματα, μη μπερδευειες τις εννοιες. λες οτι καποιοι επιμενουν στην κριτικη για να μην τους πει κανεις οτι καναν πισω. αυτο θα ισχυε αν η κριτικη συνεχιζοταν παρολο που καποια πραγματα θα ειχαν αλλαξει προς το καλυτερο. βλεπεις εσυ κατι να εφτιαξε; απο το κακο στο χειροτερο παμε. βλεπεις κανεναν να ζητησε συγνωμη για τις ευθυνες του, να αλλαξε τις κλασσικες συνηθειες με τις φτηνες μεταγραφες, βλεπεις κανεναν να ακουει τον προπονητη κι οχι τους μανατζερ, για να παψει η κριτικη; γιατι λοιπον να κανουν πισω οσοι κριτικαρουν; ναι θα ειναι κουραστικη χρονια με πολλη, παρα πολλη κριτικη. αλλα οπως λες κι εσυ, στα δυσκολα πρεπει να στηριξουμε, και να αντεξουμε ακομα και τετοιες κουραστικες χρονιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρωτάθλημα με 16 ομάδες υποβιβάζονται 3 ομάδες από Σ.Λιγκ και ανεβαίνουν 3 ομάδες από Β'.

    ΣΕ πρωτάθλημα με 14 ομάδες πόσες υποβιβάζονται από Σ.Λιγκ και πόσες ομάδες ανεβαίνουν;

    Ας απαντήσεικάποιος αν ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε πρωτάθλημα 14 ομάδων υποβιβάζεται ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κι ανεβαίνουν 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή