Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕΡΡΕΣ ’85...η αναβίωση!


Η θρυλική ομάδα «Σέρρες ‘85» επανέρχεται δυναμικά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο του Νομού, με τη δημιουργία μιας άρτιας και σύγχρονης ακαδημίας ποδοσφαίρου.
Διπλωματούχοι προπονητές αναλαμβάνουν να μάθουν τα μυστικά της μπάλας σε παιδιά γεννηθέντα από το 1998 έως το 2006, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις «Sport Village».
Τρεις προπονήσεις την εβδομάδα, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, 17.00 με 19.30 και ένα παιχνίδι κάθε Σάββατο, σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα στις αθλ. εγκαταστάσεις της Ομόνοιας, με μηνιαία συνδρομή μόνο 30 ευρώ.
Χωρίς εγγραφή, αυστηρά ολιγομελή τμήματα.
Υπό την επίβλεψη του «Papa Project». Το εν λόγω πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πραγματοποιείται από οχτώ διεθνή Πανεπιστήμια πέντε χωρών (Αγγλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Νορβηγίας και Ελλάδας). Την εγχώρια παρακολούθηση του προγράμματος συντελεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και η «Σέρρες ‘85» είναι η μοναδική επαρχιακή σχολή της Μακεδονίας που «παρακολουθείτε» από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Το γεγονός, λοιπόν, πως ξεκινάμε τώρα το «χτίσιμο» της ακαδημίας βοηθά όσα παιδιά δεν είχαν προηγούμενη εξειδικευμένη ποδοσφαιρική εμπειρία, ενώ τα ολιγομελή τμήματα αναμένεται πως θα προσελκύσουν ανθρώπους που επιθυμούν το παιδί τους να έχει περισσότερες επαφές με την μπάλα. 
Σας περιμένουμε για να χτίσουμε μαζί την ακαδημία του μέλλοντος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου