Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΟΥΕΦΑ θέλει Πανσερραϊκό και ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα!

 Tα έγγραφα που παρουσίασε στο Διαιτητικό Δικαστήριο...
Η ΟΥΕΦΑ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, ότι στην Σούπερ Λίγκα, σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδων, τη θέση τους θα πάρουν ομάδες που ήταν στην κατηγορία! Αυτό το έγγραφο παρουσίασε σήμερα ο Κώστας Πηλαδάκης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
Η πληροφόρηση ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όταν ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου έστειλε επιστολή στην αντίστοιχη υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ με αυτό το ερώτημα και ο επικεφαλής της Τραβέρσο άναψε το πράσινο φως για ΑΕΛ και Πανσερραϊκό απαντώντας ότι εάν υποβιβαστούν ομάδες, τη θέση τους θα πάρουν ομάδες που ήταν στην κατηγορία!

φώτο: sport24.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτό είναι ίσως το μόνο ισχυρό χαρτί στα χέρια μας (της Λάρισας...αλλά μας πιάνει και μας.
    Από εκεί και πέρα εδώ και πολύ καιρό έχει διαφανεί η πρόθεση του συνεταιρισμού να μας πετάξει έξω.
    Ίσως τώρα αλλάξουν λίγο τα δεδομένα... αλλά και πάλι επιμένω πως είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai sena re net poios se zhthse thn apopsh sou?sta frudia mas ti pisteueis.kai prin 2 vdomades panhgurizes pou dikaiwthikes otan se panelladikh apokleistikothta (akouson akouson) eipes oti h superliga tha ginei me 14 omades.oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή