Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Αναβολή πήραν ΑΕΛ και Πανσερραϊκός

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η αίτηση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΛ και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά της απόφασης της Super League που είχε τιμωρήσει με αφαίρεση βαθμών. Αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν αναβολή λόγω ασθένειας του δικηγόρου τους, με προφανέστατο στόχο να αναμένουν τις κλήσεις των Λεβαδειακού, Δόξας Δράμας από τον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες.
Πρόσθετη παρέμβαση έκαναν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, ζητώντας και αυτοί αναβολή, αφού απουσίαζε ο νομικός εκπρόσωπός τους. Φυσικά, μέχρι την Τρίτη (4/10) είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα έχουν βγει ούτε πρωτόδικες αποφάσεις για τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας.
Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ, ο πρόεδρος των «βυσσινί» παρουσίασε αυτοπροσώπως στο Διαιτητικό Δικαστήριο στοιχεία που ενισχύουν τη θέση τους.
Το «παρών» στο Διαιτητικό Δικαστήριο δίνει αυτή την ώρα για λογαριασμό της Λάρισας ο Κώστας Πηλαδάκης και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ στη σελίδα της στο Facebook: «Ισχυρότατο στοιχείο που ξεκαθαρίζει το τοπίο παρουσιάζει αυτοπροσώπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης, στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Λεπτομέρειες σε λίγο...».

πηγή: onsports.gr

1 σχόλιο: