Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Π. Θεοδωρίδης: "Οφείλουμε να σεβόμαστε την ΟΥΕΦΑ"

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχτηκαν στον Πανσερραϊκό την γνωμοδότηση της UEFA που αναφέρει ότι εάν ομάδες υποβιβάζονται λόγω αδειοδότησης, τότε γίνεται η αντικατάστασή τους από ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Μάλιστα ο Πέτρος Θεοδωρίδης μίλησε στο onsports τονίζοντας πως κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την ΟΥΕΦΑ:
«Ποιος θα αμφισβητήσει τώρα αυτό το έγγραφο; Ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα δικαιούνται να παίξουν στην Super League. Η UEFA είναι η ανώτερη ποδοσφαιρική αρχή και οφείλουμε να σεβόμαστε και να εκτελούμε όλες τις αποφάσεις της…» τόνισε στο Onsports ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ΠΑΕ, Πέτρος Θεοδωρίδης προσθέτοντας:
«Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι στο Υear Book η UEFA συμπεριέλαβε εμάς και την Λάρισα στην Super League. Ο Πανσερραϊκός περιμένει τις επίσημες αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου