Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Λουτσιάνο: "Ψάχνεται ο Πανσερραϊκός-Επηρεασμένος από τις εξελίξεις"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής πλέον της Καλλονής, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στην εικόνα που του άφησε ο Πανσερραϊκός ενώ θυμήθηκε και τις προτάσεις που είχε για να έρθει στις Σέρρες: "Η αλήθεια είναι πως είχα αρκετές φορές πρόταση από τον Πανσερραϊκό αλλά τελικά ποτέ δεν ήρθαμε σε συμφωνία. Ήθελα να έρθω στις Σέρρες γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τη διοίκηση και για τον κόσμο. Είχα προτάσεις παλιά όταν ήταν πρόεδρος ο κ. Κούτλας όσο και πρόσφατα με τον κ. Θεοδωρίδη. Όσον για τον Πανσερραϊκό είναι ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο και είναι ομάδα που δικαιούται να βρίσκετε στη Σούπερ Λίγκα. Πάντως που έδειξε ότι ψάχνεται η ομάδα. Είναι επηρεασμένη από τις εξελίξεις και από την αμφιβολία που υπάρχει για το αν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα ή στη Β΄ Εθνική. Φαίνεται αυτό στους ποδοσφαιριστές. Θέλουν να αποδώσουν αλλά ίσως να μην έχουν το κίνητρο και δε μπορούν. Ο Πανσερραϊκός πάντως αν παίξει στη Β΄ Εθνική είναι από τα φαβορί για την άνοδο αρκεί να το δείξει και σε διάρκεια μέσα στο γήπεδο".
Όσο για τους παίκτες που ξεχώρισε είπε: "Μου άρεσε πολύ ο Ανάκογλου. Είχα ακούσει πολλά και διαπίστωσα πως όντως είναι παίκτης που στον Πανσερραϊκό μπορεί να κάνει τη διαφορά και έχει μέλλον. Επίσης μου άρεσε το αριστερό μπακ(Ντιόγκο) που ανέβαινε συνεχώς, ήταν γρήγορος, δυνατός και καλός αμυντικά. Μου άρεσε και το Νο 5(Παντελιάδης) που έδειξε πολύ καλά στοιχεία αλλά και το δεξί μπακ(Δαμιανός Τριανταφύλλου). Έδειξε ότι έχει όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο και ήταν σε όλες τις φάσεις μέσα".
Ο Λουτσιάνο μίλησε και για τον συνάδελφο του, προπονητή του Πανσερραϊκού, Γιόσου Ουρίμπε: "Μίλησα λίγο μαζί του. Είναι ένας προπονητής που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχει όρεξη, προσπαθεί, μακάρι να τα καταφέρει, αλλά στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη αδικία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου