Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Μετά τον Ρόκα...Κατσικάς-Καρντόσο και άλλοι!

Είναι δεδομένο πως αν ο Πανσερραϊκός αγωνιστεί τελικά στη Σούπερ Λίγκα θα κάνει τουλάχιστον 5-6 κινήσεις. Μετά την επικείμενη συμφωνία με τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα που αναμένεται να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα" καλώς εχόντων των πραγμάτων, ακόμα δύο ονόματα υποψηφίων..."λιονταριών" είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. O λόγος για τους Γιώργο Κατσικά και Οράσιο Καρντόζο με τους οποίους ο Πανσερραϊκός είναι σε επαφές. Ο 32χρονος αμυντικός χαφ αναμένεται να μείνει τις επόμενες ημέρες ελεύθερος από την Καβάλα και σίγουρα είναι μια αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή. Συνολικά έχει 98 συμμετοχές και 2 γκολ στα 4 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης(τα τρία χρόνια) και της Καβάλας ενώ νωρίτερα έχει αγωνιστεί σε Νουέβα Σικάγο, Κίλμες και Εστουντιάντες.
Όσο για τον Κατσικά, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός θα μείνει λογικά επίσης ελεύθερος από τον Ηρακλή και πρόκεται για μια περίπτωση με παρόν και μέλλον έχοντας αφήσει καλές εντυπώσεις στις συμμετοχές του με τον "γηραιό" πριν τον τραυματισμό του ενώ είναι και μέλος της Εθνικής Ελπίδων. Με τον Ηρακλή είχε 14 συμμετοχές τα τελευταία 2 χρόνια ενώ τη σαιζόν 2008-09 έπαιξε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου είχε 19 συμμετοχές.
Kατά τα άλλα στη λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα όπως αυτά τον Επαλέ και Σολάκη, ενώ φημολογία επίσης υπάρχει για τους Πέτρο Κανακούδη και Νίκο Ψυχογιό από τον Ηρακλή.

7 σχόλια:

  1. Παρε και Σαββα Κωφιδη γενικο αρχηγο, Κατσαβακη προπονητη και Μακη Ιωαννιδη γραφειο τυπου κι ειμαστε κομπλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη 4:34 οι φιλοι του Αρη που πηραν 3 απο τον Βολο τι επρεπε να λενε?φερε και τον Μπεο και τον Κατσαβακη που ηταν εκει..?ελευθεροι ενεργοι παιχτες σε επιπεδο Super Leage απο αυτες τις 3 που επεσαν στην Δ' θα παρεις!απο που? απο το Ζευγολατιο θα παρεις..?μου φαινεται μερικοι δημιουργητε κλιμα μονο για να δημιουργητε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ADERFE AN GIATI RE GAMWTO DEN YPARXEI LIKE NA TO PATHSW... STON 4.43 ANAFEROMAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ(ΠΕΤΡΑΝ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...

    ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΘΑΡΧΙΣΕΙ 20ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΦΤΑΣΜΕΝΟΥΣ?(ΑΣ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟΥ..ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΩ)...

    ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ...ΧΑΧΑΧΑ...ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ???ΧΑΧΑΧΑ..

    ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ...

    10000000000000000000 ΦΟΡΕΣ Β ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:37 κανεις πως δεν καταλαβαινεις ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΚΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ . ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ . ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ , ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ , ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ , ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ κτλ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Esy an thes meine boutigmenos sta dika sou. Ase tous allous na kanoun pws nomizoun ki esy katse sta dika sou. Poia einai i kakopsyxia ki i mizeria? Esy re file den patises kan sto filiko ston Eyosmo kai milas gia mizeria? Bariemai na se apanatao

    ΑπάντησηΔιαγραφή