Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Στέλνουν Ρόκα στον Πανσερραϊκό!

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια φουντώνουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του onsports η σιγουριά του Πέτρου Θεοδωρίδη για τη συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκα τον ωθεί να κάνει και ανάλογες κινήσεις για αυτό και έχει χτυπήσει τη πόρτα του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα. Ο 35χρονος τερματοφύλακας που λογικά θα μείνει λογικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου τις επόμενες ημέρες είχε απασχολήσει το καλοκαίρι του 2010 τον Πανσερραϊκό αλλά κατέληξε τελικά στον Βόλο με τον οποίο είχε συνολικά 7 συμμετοχές πίσω από το Γιακούποβιτς. Νωρίτερα αγωνιζόταν στον Πανθρακικό. Είναι δεδομένο βέβαια πως αν οι "ερυθρόλευκοι" πάρουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα θα ενισχυθούν σε όλες τις γραμμές ενώ σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να γίνει μόνο μια κίνηση.

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω πώς τώρα πού χειμωνιάζει είναι προτιμότερο να πάρουμε μια λάχανο κομπόστα. Η ρόκα είναι πιο πολύ καλοκαιρινή. Εκτός αν πάρουμε μια χόρτα που είναι ολ τάιμ κλάσικ. Πάντως με τίποτα μην πάρουμε αγγινάρα ή μπρόκολο! Στη χειρότερη μια κουνουπίδι κι ας υποστούμε τις συνέπειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή