Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Αίτημα από Πανσερραϊκό στη Σούπερ Λίγκα για τη συμπλήρωση μιας θέσης

Συνέντευξη στον "AΡΗΣ FM" έδωσε ο δικηγόρος του Πανσερραϊκού, Γιώργος Παναγόπουλος, πετώντας «καρφιά» προς την Σούπερ Λίγκα για την αδράνεια στο θέμα των ομάδων που θα συμπληρώσουν αυτές που αποβλήθηκαν.
«Έπρεπε αυτές οι δύο ομάδες να έχουν ήδη αντικατασταθεί. Αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υφίσταται πλέον. Δεν έχουμε ακόμα αποφάσεις ενώ υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις για Βόλο και Καβάλα» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Εντός της ημέρας θα στείλω έγγραφο εκ μέρους του Πανσερραϊκού προκειμένου να συμπληρώσει μια από τις δύο θέσεις".

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ.......ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ......ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΥΡΟΣΟΥΜΕ ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Β ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή